Azza Izzura Enterprise PG0239258-P. Powered by Blogger.
RSS

Cube DIY Wardrobe Almari Plain Cantik & Murah


MENCARI ALMARI SERBAGUNA YANG BOLEH MENYIMPAN BANYAK BARANG DALAM 1 MASA? 🤔

NAK JIMATKAN RUANG SEBAB RUMAH SEMPIT TETAPI BARANG BANYAK? 😔
.
Mari cuba “ALMARI CUBE’ design PLAIN BEWARNA-WARNI yang stoknya baru je sampai panas-panas lagi.😀
.
Almari cube ni sangat sesuai digunakan utk menyimpan baju, aksesori, buku atau almari simpan barang hiasan rumah. 🗄
.
Boleh dihias mengikut kretiviti anda tau! 

Contohnya, 4 cube diletak di bilik tidur manakala 3 cube lagi boleh digubah dan di letak di ruang tamu atau 2 cube lagi di letakkan di halaman rumah ikut kegunaan.

CONFIRM anda akan tersenyum gembira kerana barangan anda nampak bersih, teratur & kemas ..😁

Xdelah nak pening kepala tengok barang berselerak xde tempat nak simpan. huhu

Almari ini juga SANGAT SESUAI untuk mereka yg tinggal d rumah sementara, hostel atau rumah sewa macam student dan orang bujang. MUDAH nak simpan barang kan?
.
Ciri-ciri best almari cube kami 👍

 Material : Resin + Metal Frame yang mesra alam, non-toksid & bebas asid formic (Eco-friendly, non-toxic, formic-acid free)
 Berat tahan maksimum bagi setiap kiub: 10 kgs
 Size Setiap dimensi kiub : 109cm x 35cm x 109cm
 Kalis air dan senang dibasuh – hanya lap sahaja
 Pemasangan yang mudah - screwdrivers tidak diperlukan. Boleh dipasang menggunakan tangan sahaja
Amat fleksibel diletakkan di mana2 sahaja kerana strukturnya yang ringan & mudah diubah atau dialihkan.
Pelbagai pilihan design warna terang “PLAIN” 
Harga murah-murah je.. RM111
.
Kandungan setiap set akan diberi :
Panel - 31pcs
Connector - 32pcs
Magnetic Door - 9pcs
Door - 9pcs
Hammer - 1pc
Clothes Hanging Rail -1 pcs
Size :111cm x 37cm x 111cm

🚛 Pos Courier Semenanjung RM14. 
Sabah/Sarawak RM129 – Poslaju/Courier
Sabah/Sarawak RM58 – Pos Biasa

Kalau nak tempah, tanya ka dan nak respon segera, sila : PM atau 
.
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
.
#cubediywardrobe #cubewardrobe #Cubecabinet#cubewardrobemurah #cubewardrobemalaysia#cubewardrobeborong #9cubediywardrobe#hargacubediywardrobe #almaricube#almaricubebox #almaricubemurah

























  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Cube DIY Wardrobe Almari Kartun Murah & Comel


NAK MENDECO SAMBIL MENYUSUN BARANG2 ANAK? 👦👧
.
Mari cuba “ALMARI CUBE’ design watak DIDI, PAK ATAN, NANA & JOJO dari siri kartun kegemaran anak-anak kita "DIDI & FRIENDS" 🐦
.
Almari cube ni sangat sesuai digunakan utk menyimpan baju anak atau digunakan sebagai almari buku atau almari simpan barang mainan. 🗄
.
Boleh dihias mengikut kretiviti anda tau!

Contohnya, 4 cube diletak di bilik tidur manakala 4 cube lagi boleh digubah dan di letak di ruang tamu atau 2 cube lagi di bilik mainan anak2 anda.

CONFIRM anak2 suka dikelilingi oleh kartun favorite mereka. Comel je tengok..😄

Biarkan anak2 'tenggelam dalam imaginasi' mereka. Dah tentu leka sikit anak main di situ.

Bila anak dah leka bermain, bolehlah mummy buat kerja rumah yg lain lama sikit tanpa gangguan. hehe... 😊
.
Ciri-ciri best almari cube kami 👍

 Material : Resin + Metal Frame yang mesra alam, non-toksid & bebas asid formic (Eco-friendly, non-toxic, formic-acid free)
 Berat tahan maksimum bagi setiap kiub: 10 kgs
 Size Setiap dimensi kiub : 109cm x 35cm x 109cm
 Kalis air dan senang dibasuh – hanya lap sahaja
 Pemasangan yang mudah - screwdrivers tidak diperlukan. Boleh dipasang menggunakan tangan sahaja
Amat fleksibel diletakkan di mana2 sahaja kerana strukturnya yang ringan & mudah diubah atau dialihkan.
Pelbagai pilihan design “Kartun Terkenal” diminati kanak-kanak di Malaysia
Harga murah-murah je.. RM111
.
Kandungan setiap set akan diberi :
 Panel - 31pcs -Kartun
 Connector - 33pcs
 Magnetic Door - 9pcs
 Door - 9pcs
 Hammer - 1pc
 Clothes Hanging Rail
.
🚛 Pos Courier Semenanjung RM14.
Sabah/Sarawak RM129 – Poslaju/Courier
Sabah/Sarawak RM58 – Pos Biasa

Kalau nak tempah, tanya ka dan nak respon segera, sila : PM atau 
.
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
.
#cubediywardrobe #cubewardrobe #Cubecabinet#cubewardrobemurah #cubewardrobemalaysia#cubewardrobeborong #cubewardrobekartun#cubewardrobekartundidi&friends#cubewardrobedidi&friends #9cubediywardrobe#hargacubediywardrobe #almaricube#almaricubebox #almaricubemurah#almaricubekartun










































  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Call/SMS/Whatsapp : 013-4268676

My photo
Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang, Malaysia
Saya hanya menjalankan business ini secara online atau ambil sendiri.