Azza Izzura Enterprise PG0239258-P. Powered by Blogger.
RSS

Aneka Karpet Matters Toto Set




EEE…GELI BILA PIJAK LANTAI DI DAPUR KALAU BASAH? 😬

Asyik letak kain buruk je buat lap air tumpah?

Tak nak deco dapur bagi lawa sikit ke baru ‘semangat’ nak masuk dapur? 🤗

Nak tahu salah satu caranya tak?

Meh sini kita bagi ‘aura’ sikit kat dapur tu supaya jiran sebelah jeles jeling je tengok. 🙄

Letak je “KITCHEN MAT” ni, confirm lantai dapur jadi ‘segak’ secara automatic…😍

Ada design kucing & design yg pelik2. Baru lain dari yg lain… hehe

Sure tetamu datang pun ‘terpegun’ dengan keunikkannya… dan dah tentu tanya anda beli di mana.. haha 😱

Baru la mai ‘mood rajin’ nak masuk dapur nak masak atau basuh pinggan.

If not asyik ‘semangat yg hilang’ je.. betul tak? Hehe

Ciri-ciri best kitchen mat carpet kami 👍

 Material : 100% polyester
 Tahan kedutan
 Serap air
 Serap Habuk
 Mudah dibasuh
 Ada 2 Size Kecil & Besar
 Setiap 1 set dapat 2 helai saiz Biasa + Panjang
 Boleh diletakkan di mana saja spt di lantai dapur, depan pintu, atas meja & dll.
Pelbagai pilihan design "UNIK"
Harga murah-murah je.. Kecil RM55 / Besar RM69
.
🚛 Pos Courier Semenanjung RM8.
Sabah/Sarawak RM28 – Poslaju/Courier
Sabah/Sarawak RM18 – Pos Biasa

Kalau nak tempah, tanya ka dan nak respon segera, sila : PM atau 
.
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
.
#alaskaki #alaskakidapur #alaskakipanjang #kitchenmat #kitchenmate #kitchenmatt#kitchenfloormats #kitchenfloormatssets#kitchencarpet #kitchencarpetsets#kitchencarpetingflooring

























---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


3pcs SOFA Toto Set

  • 100% cotton
  • Filling: Polyester
  • Machine washable 30c
  • 2pc size ( 50cm x 50cm )
  • 1pc size ( 50cm x 135cm)
Harga special RM80+8pos sem = RM88















-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

TETAP MENJADI PILIHAN
Yang mana satu jadi idaman kalbu awak? Semua cantik-cantikkan? Geram je admin tengok. Hias rumah dengan karpet printed bercorak ni mesti ruang tamu nampak lebih ceria dan cantik. Terdapat pelbagai corak yang cantik dan menarik yang akan jadi pilihan awak.
Jom klik link dibawah untuk order

KARPET TEBAL EDISI TERBARU😃
Hiasan rumah tak sah kalau tiada karpet tebal diruang tamu. Harus dan mesti ada untuk keselesaan dan mencantikkan rumah. Karpet tebal kini datang lagi tapi kali ini ada warna baru tau. Baring di atas karpet ini pun tak sakit belakang kerana materialnya tebal. Ia bukan sahaja sesuai diletakkan di ruang tamu bahkan sesuai diletakkan di dalam bilik tidur.
Jom pilih warna yang awak suka

KARPET TEBAL DATANG LAGI
Zaman sekarang tak sah kalau tiada karpet tebal ni. Mesti wajib ada satu. Untuk awak yang nak tambah koleksi karpet dirumah, jom dapatkan dengan admin. Karpet tebal ini sesuai diletakkan diruang tamu. Anak main lari-lari pun dah tak perlu risau kalau jatuh.
Jom klik link dibawah untuk order...

KARPET BALDU LENGKAPKAN HIASAN RUANG TAMU
Tiada karpet baldu rasa macam tak lengkap ruang tamu. Karpet pula haruslah tebal dan sedap digunakan. Jadi jom dapatkan karpet plain tatami ini. Nak baring pun rasa best je, anak-anak main lari-lari dah tak perlu risau jatuh.
Jom klik link dibawah untuk order...


MUDAH DIBAWA MUDAH DIPAKAI
Bila santai-santai diruang tamu mesti perlukan tempat yang sedap untuk baring dan selesa. Jadi jom sediakan totopatchwork ini dirumah bagi memudahkan awak baring dimana-mana yang awak suka. Boleh dikongsi bersama ahli keluarga. Juga sesuai dibawa kemana-mana termasuklah balik kampung. Tak perlulah awak berebut tempat tidur nanti.
Jom klik link dibawah untuk order
...


KESELESAAN PERJALANAN JAUH
Cuti dah dekat ni, mesti ramai nak balik kampung kan. Best sangat dapat cuti panjang tapi yang lecehnya kena hadap jam sampai penat badan. Kini dengan bantuan 'Car Bed Mattress', seisi keluarga dapat merasai keselesaan.
Cuba pasangkan pada tempat duduk belakang bolehlah anak-anak baring dengan selesa, mommies daddies dah tak perlu risau anak akan jatuh bila mereka tidur.

Jom klik link dibawah untuk order

UNTUK SI FANATIK KARPET BULU😍
Ada orang kalau sesuatu barang tak berbulu memang tak lengkap rasanya. Jadi untuk awak yang terlalu minat dengan barangan berbulu admin cadangkan awak guna karpet yang berbulu halus dan sangat lembut ni. Puas dapat duduk rasa macam taknak bangun dah apatah lagi bila dapat baring atasnya pasti lagi best. Jom pilih warna yang awak suka padankan dengan ruang tamu dan bilik awak.
Jom klik link dibawah untuk order 
..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Call/SMS/Whatsapp : 013-4268676

My photo
Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang, Malaysia
Saya hanya menjalankan business ini secara online atau ambil sendiri.