Azza Izzura Enterprise PG0239258-P. Powered by Blogger.
RSS

Aneka Karpet Matters Toto Set




EEE…GELI BILA PIJAK LANTAI DI DAPUR KALAU BASAH? 😬

Asyik letak kain buruk je buat lap air tumpah?

Tak nak deco dapur bagi lawa sikit ke baru ‘semangat’ nak masuk dapur? 🤗

Nak tahu salah satu caranya tak?

Meh sini kita bagi ‘aura’ sikit kat dapur tu supaya jiran sebelah jeles jeling je tengok. 🙄

Letak je “KITCHEN MAT” ni, confirm lantai dapur jadi ‘segak’ secara automatic…😍

Ada design kucing & design yg pelik2. Baru lain dari yg lain… hehe

Sure tetamu datang pun ‘terpegun’ dengan keunikkannya… dan dah tentu tanya anda beli di mana.. haha 😱

Baru la mai ‘mood rajin’ nak masuk dapur nak masak atau basuh pinggan.

If not asyik ‘semangat yg hilang’ je.. betul tak? Hehe

Ciri-ciri best kitchen mat carpet kami 👍

 Material : 100% polyester
 Tahan kedutan
 Serap air
 Serap Habuk
 Mudah dibasuh
 Ada 2 Size Kecil & Besar
 Setiap 1 set dapat 2 helai saiz Biasa + Panjang
 Boleh diletakkan di mana saja spt di lantai dapur, depan pintu, atas meja & dll.
Pelbagai pilihan design "UNIK"
Harga murah-murah je.. Kecil RM55 / Besar RM69
.
🚛 Pos Courier Semenanjung RM8.
Sabah/Sarawak RM28 – Poslaju/Courier
Sabah/Sarawak RM18 – Pos Biasa

Kalau nak tempah, tanya ka dan nak respon segera, sila : PM atau 
.
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
.
#alaskaki #alaskakidapur #alaskakipanjang #kitchenmat #kitchenmate #kitchenmatt#kitchenfloormats #kitchenfloormatssets#kitchencarpet #kitchencarpetsets#kitchencarpetingflooring

























---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


3pcs SOFA Toto Set

  • 100% cotton
  • Filling: Polyester
  • Machine washable 30c
  • 2pc size ( 50cm x 50cm )
  • 1pc size ( 50cm x 135cm)
Harga special RM80+8pos sem = RM88
















  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Call/SMS/Whatsapp : 013-4268676

My photo
Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang, Malaysia
Saya hanya menjalankan business ini secara online atau ambil sendiri.