Azza Izzura Enterprise PG0239258-P. Powered by Blogger.
RSS

Set Cadar Patchwork

KATIL SENTIASA NAMPAK MENAWAN🤩
Bilik nampak ringkas dan menarik bila dipadankan dengan sarung cadar patchwork plain ini pada katil awak dirumah. Sesuai untuk awak yang suka tema yang ringkas tapi nampak bergaya. Lebih dari 5 warna yang menarik untuk awak pilih. Pasti bilik lebih menawan bila dipadankan dengan cadar ini, buat yang bersuami, mesti pasangan awak suka dengan cadar yang awak pilih ini.
Jom klik link dibawah untuk order...

KOLEKSI PALING DIMINATI
Salah satu koleksi cadar yang paling diminati ramai. Stok ni sentiasa licin kalau admin restok tau. Materialnya yang lembut dan sedap digunakan membuatkan awak terasa terus terlena bila baring diatas cadar ini. Terdapat pelbagai corak yang menarik untuk menjadi hiasan tilam awak.
Jom klik link dibawah untuk order

WARNA PASTEL MEMUKAU MATA
Nampak tak corak cadar bersulam timbul tu. Confirm bilik tidur akan nampak luas bila guna cadar warna pastel macam ni. Cantik terletak elok je kat katil. Bangun pagi tak moody dah cadar tak renyuk malah selesa. Bilik terus nampak mewah.
Jom klik link dibawah untuk order

SI PATCHWORK YANG CANTIK MEMIKAT
Cadar patchwork cotton kini kembali lagi. Materialnya yang lebih lembih, mudah diurus dan juga berkualiti. Tidur semalam pun tak risau sebab elok terletak walaupun tidur semalam. Jimat masa nak kemas tilam bila bangun tidur nanti. Terdapat pelbagai corak dan warna yang menarik .Sesuai digunakan oleh semua peringkat umur.
Jom klik link dibawah untuk order
...


SELEMBUT WARNA PASTEL MENGHIASI KAMAR🌸
Berita baik untuk pastel lover. Cadar patchwork yang berwarna pastel kini kembali lagi. Sesuai digunakan oleh mereka yang sukakan warna-warna yang lembut. Yang bestnya cadar ini elok terletak di atas katil walaupun tidur di atasnya. Terdapat pelbagai corak yang cantik untuk awak pilih.
Jom klik link dibawah untuk order
...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment

Call/SMS/Whatsapp : 013-4268676

My photo
Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang, Malaysia
Saya hanya menjalankan business ini secara online atau ambil sendiri.