Azza Izzura Enterprise PG0239258-P. Powered by Blogger.
RSS

Cube DIY Wardrobe Almari Kartun Murah & Comel


NAK MENDECO SAMBIL MENYUSUN BARANG2 ANAK? 👦👧
.
Mari cuba “ALMARI CUBE’ design watak DIDI, PAK ATAN, NANA & JOJO dari siri kartun kegemaran anak-anak kita "DIDI & FRIENDS" 🐦
.
Almari cube ni sangat sesuai digunakan utk menyimpan baju anak atau digunakan sebagai almari buku atau almari simpan barang mainan. 🗄
.
Boleh dihias mengikut kretiviti anda tau!

Contohnya, 4 cube diletak di bilik tidur manakala 4 cube lagi boleh digubah dan di letak di ruang tamu atau 2 cube lagi di bilik mainan anak2 anda.

CONFIRM anak2 suka dikelilingi oleh kartun favorite mereka. Comel je tengok..😄

Biarkan anak2 'tenggelam dalam imaginasi' mereka. Dah tentu leka sikit anak main di situ.

Bila anak dah leka bermain, bolehlah mummy buat kerja rumah yg lain lama sikit tanpa gangguan. hehe... 😊
.
Ciri-ciri best almari cube kami 👍

 Material : Resin + Metal Frame yang mesra alam, non-toksid & bebas asid formic (Eco-friendly, non-toxic, formic-acid free)
 Berat tahan maksimum bagi setiap kiub: 10 kgs
 Size Setiap dimensi kiub : 109cm x 35cm x 109cm
 Kalis air dan senang dibasuh – hanya lap sahaja
 Pemasangan yang mudah - screwdrivers tidak diperlukan. Boleh dipasang menggunakan tangan sahaja
Amat fleksibel diletakkan di mana2 sahaja kerana strukturnya yang ringan & mudah diubah atau dialihkan.
Pelbagai pilihan design “Kartun Terkenal” diminati kanak-kanak di Malaysia
Harga murah-murah je.. RM111
.
Kandungan setiap set akan diberi :
 Panel - 31pcs -Kartun
 Connector - 33pcs
 Magnetic Door - 9pcs
 Door - 9pcs
 Hammer - 1pc
 Clothes Hanging Rail
.
🚛 Pos Courier Semenanjung RM14.
Sabah/Sarawak RM129 – Poslaju/Courier
Sabah/Sarawak RM58 – Pos Biasa

Kalau nak tempah, tanya ka dan nak respon segera, sila : PM atau 
.
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
.
#cubediywardrobe #cubewardrobe #Cubecabinet#cubewardrobemurah #cubewardrobemalaysia#cubewardrobeborong #cubewardrobekartun#cubewardrobekartundidi&friends#cubewardrobedidi&friends #9cubediywardrobe#hargacubediywardrobe #almaricube#almaricubebox #almaricubemurah#almaricubekartun














































  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Call/SMS/Whatsapp : 013-4268676

My photo
Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang, Malaysia
Saya hanya menjalankan business ini secara online atau ambil sendiri.